Rreth Nesh

EuroIzolim

EuroIzolim është një kompani që ofron zgjidhje të specializuara në fushën e izolimit industrial dhe civil, jemi në gjendje të zbatojmë projekte të ndryshme në të gjithë vendin. Aktiviteti profesional udhëhiqet nga z. Astrit Driza i cili disponon një eksperiencë prej 15 vitesh në këtë fushë.

Staf Teknik i Kualifikuar

Materiale Cilesore

15 Vite Eksperience

Standarte Nderkombetare

Euroizolim - Izolime Termike Industriale Tirana Albania

85%

Providing quality

What we do for you!

Recognized as one of the World's leading Industry

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple and easy communicationm we value the experimentation the reformation of the message.
Excepteur sint occaecat 1986 non proident in culpa quick officia deserunt mollit anim.

6154

Complete Total Projects

1124

World wide wes clients

15

Winning Global Awards

236

Great Experienced Team member

EuroIzolim

Projekte te Realizuara

{"cpt":"portfolio","style":"1","columns":"3","show":3,"from_category":["euro-izolim"],"order":"DESC","orderby":"DESC"}

We have worked with some awesome brands.

Pyetjet që Bëhen më Shpesh

Cdo kujt i lind pyetja apo dyshimi mbi izolimin termik dhe efektivitetin e tij sepse nuk e shohin si një investim primar apo të nevojshëm derisa impianti apo sistemi i tyre funksionon. Por funksionaliteti dhe efektshmëria e izolimit termik është i padiskutueshëm.

Po izolimi termik është shumë i nevojshëm, ai shërben për mirë funksionimin e impianteve dhe sistemeve të ndryshme. Gjithashtu siguron mos humbjen e temperaturës apo energjisë e cila përkthehet në uljen e kostove.

Izolimi termik i sistemit apo impiantit është një investim i konsiderueshëm nga ana ekonomike, por si cdo investim patjetër që kostot që kthehen pas jane disa herë më të larta se kosto e investimit fillestar. Duke ju bërë të kurseni ne burimet e energjisë apo temperaturës. Kjo e ben këtë investim më se të nevojshëm edhe ekonomik.

Kontakto

    Our Latest News

    What's going on in our blog?

    {"cpt":"blog","style":"3","columns":"3","show":3,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

    Home