Euroizolim - Izolime Termike Industriale Tirana Albania

Kush jemi ne

EuroIzolim

EuroIzolim është një kompani që ofron zgjidhje të specializuara në fushën e izolimit industrial dhe civil, jemi në gjendje të zbatojmë projekte të ndryshme në të gjithë vendin.

Duke u fokusuar në nevojën gjithnjë në rritje për shërbime cilësore në treg, ne kombinojmë njohuri të shkëlqyera teknike në këtë fushë si dhe staf nga më të kualifikuarit në treg.

Staf Teknik i Kualifikuar

Stafi profesionist i kualifikuar me njohuri të shkëlqyera teknike garanton cilësine e punës.

Materiale Cilesore dhe te Certifikuara

Ne përdorim materialet më cilësore me kualitet të lartë e të certifikuara për sigurinë që ofrojnë.

Standarte Nderkombetare

Stafi teknik i kualifikuar dhe cilësia e lartë e materialeve garantojnë ruajtjen e standartit.
EuroIzolim me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e izolimeve industriale dhe civile. Aktiviteti profesional udhëhiqet nga z. Astrit Driza i cili disponon një eksperiencë dhe bashkëpunim prej 15 vitesh në Greqi pranë kompanisë EUROMONOTIKI me seli në Selanik. I cili ka qenë pjesë integrale në zbatimin e shumë projekteve të ndryshme në Greqi edhe në Shqipëri.

Nëpërmjet këtyre projekteve edhe cilësisë së punës, jemi të njohur në fushën e izolimeve industriale. Të gjitha projektet e ndërmarra nga Euro Izolim karakterizohen nga cilësia, shpejtësia në ekzekutim dhe materialet e certifikuara, duke iu përmbajtur të gjitha standardeve ndërkombëtare.
Euroizolim - Izolime Termike Industriale Tirana Albania
EuroIzolim me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e izolimeve industriale dhe civile. Aktiviteti profesional udhëhiqet nga z. Astrit Driza i cili disponon një eksperiencë dhe bashkëpunim prej 15 vitesh në Greqi pranë kompanisë EUROMONOTIKI me seli në Selanik. I cili ka qenë pjesë integrale në zbatimin e shumë projekteve të ndryshme në Greqi edhe në Shqipëri.

Nëpërmjet këtyre projekteve edhe cilësisë së punës, jemi të njohur në fushën e izolimeve industriale. Të gjitha projektet e ndërmarra nga Euro Izolim karakterizohen nga cilësia, shpejtësia në ekzekutim dhe materialet e certifikuara, duke iu përmbajtur të gjitha standardeve ndërkombëtare.
EuroIzolim me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e izolimeve industriale dhe civile. Aktiviteti profesional udhëhiqet nga z. Astrit Driza i cili disponon një eksperiencë dhe bashkëpunim prej 15 vitesh në Greqi pranë kompanisë EUROMONOTIKI me seli në Selanik. I cili ka qenë pjesë integrale në zbatimin e shumë projekteve të ndryshme në Greqi edhe në Shqipëri.

Nëpërmjet këtyre projekteve edhe cilësisë së punës, jemi të njohur në fushën e izolimeve industriale. Të gjitha projektet e ndërmarra nga Euro Izolim karakterizohen nga cilësia, shpejtësia në ekzekutim dhe materialet e certifikuara, duke iu përmbajtur të gjitha standardeve ndërkombëtare.